Mette en Hadewych
Mijn leeftijd tijdens de uitvoeringen21
Ik woon in:Deurne
Mijn grootste blunder op het toneel was:Niet echt een blunder maar gewoon ontzettend knap:
Bij Weg uit de Peel moest ik een schaar op de grond gooien. Ik gooide de schaar zo goed op de grond dat hij rechtop bleef steken in de grond. Zowel ik als Esther, die mijn moeder speelde, schrokken ervan en waren heel even stil voordat we weer door gingen met de scene.
Mijn andere hobbys:Achter de schermen werken bij TV-producties in productie en ik werk in het buitenland waar ik met kinderen werk en shows opvoer.
In ‘De Strijd’ speel ik:Ik speel afwisselend Mette en Hadewych: Als Mette word ik gepest door Hadewych en als Hadewych mag ik Mette pesten… In elk geval twee leuke rollen: De ene avond ‘dader’ de andere ‘slachtoffer’!
Hoeveel zin ik heb ik deze productie:KAPOT VEEL. We kunnen weer.