Bas Leenders: Productie en Promotie

Bas (1971) groeide op in Gemert. Zijn ouderlijk huis werd minimaal eens per jaar leeggehaald: Al het meubilair stond dan namelijk op het toneel waarop, onder regie van zijn vader en met zijn moeder als één van de actrices, uitvoeringen werden gegeven. Enige ‘besmetting’ met het ‘toneelvirus’ is dan onvermijdelijk.

In 2015 mondde dat uit in ‘Van wor ik bén’: Een ‘monsterproductie’ van Toneelgroep ’t GAT die gespeeld werd in het Gemertse Boerenbondsmuseum. Een historisch spektakel waaraan door meer dan 300 mensen, twee paarden, een geit en een koe werd meegewerkt.
Als producent was Bas eindverantwoordelijk en aanspreekpunt voor alle organisatorische, logistieke, communicatieve en commerciële aspecten van de, uiteindelijk, 14 uitverkochte uitvoeringen en de voorbereidingen daarop.
Dat smaakte naar meer…

Intussen is Bas voorzitter van Toneelgroep ’t GAT en maken (steeds) meer andere toneelgezelschappen gebruik van zijn adviezen die hij zelf liever bestempelt als ‘oplossingen’.

Daarvoor zet hij zijn eigen bedrijf, CombasiQ Marketing & Communicatie, graag in om de hele promotie en PR van producties optimaal te verzorgen. Daarvoor worden websites gebouwd, social media-campagnes opgetuigd, teksten geschreven, foto- en video-opnamen gemaakt + gemonteerd, programmaboeken opgemaakt, enzovoorts, enzovoorts.

Naast de promotie wordt ook de totale productie door Bas verzorgd: De hele organisatorische kant van voorstellingen (en alle voorbereidingen daarop) zijn in vertrouwde handen bij deze ‘maker’…

Meer over Bas en CombasiQ Marketing & Communicatie via de onderstaande ‘button’:

De andere Theatermakers:
– Jacques Vriens– Casper Vriens