Mette (volwassen)
Mijn leeftijd tijdens de uitvoeringen35
Ik woon in:Deurne
Mijn grootste blunder op het toneel was:Tja…euh… dat is een goeie vraag! Ik denk dan toch dat ik verstrikt raakte in mijn pruik met lange haren en tijdens mijn tekst daar niet meer uit kwam.
Mijn andere hobbys:Ik heb 2 hele lieve, jonge kinderen (en een man) die het grootste deel van mij vrije tijd opslokken 🙂
Daarnaast doe ik aan moderne dans, ga ik geregeld wielrennen en skeeleren en houd ik ervan om
samen met vriendinnen te shoppen.
In ‘De Strijd’ speel ik:Ik speel en zing de volwassen Mette, helemaal aan het einde van het stuk. Mette heeft een hele lange tijd geen contact meer gehad met Ties nadat ze naar het klooster is gegaan.
Tussendoor ben ik als figurant in het stuk te vinden.
Mijn toevoeging aan ‘Strijd om de Kathedraal’:Ik speel én zing met heel veel passie en plezier, ik houd van een grapje op z’n tijd en houd van heel veel gezelligheid!
Hoeveel zin ik heb ik deze productie:Heul veul zin!! Ik moet alleen nog wel wachten tot januari om in actie te kunnen komen. Maar af en toe tijdens de repetities stand-in spelen voor een deerne, doe ik toch erg graag!!