Wat zijn wij blij dat we op een heel bijzondere plek in Venlo mogen spelen!
Op het voormalige ‘Floriadeterrein’ in Venlo is momenteen ‘Parc Zaarderheiken’ in ontwikkeling.
Mede dankzij Greenport Venlo kunnen we voor de tweede reeks voorstellingen op een geweldige plek in Parc Zaarderheiken terecht. Eerder was op dit terrein de Floriade te bezcihtigen.

In 2022 spelen we hier de tweede reeks voorstellingen in een prachtige en toepasselijke omgeving. Vanuit de ‘high tech-sfeer’ bij de innovatietoren lopen bezoekers aan de voorstellingen door een prachtig park ‘de Middeleeuwen in’. Natuurlijk zorgen we voor de nodige ‘verrassingen’ onderweg…

We zijn ontzettend blij en trots dat we ‘De Strijd’ in Parc Zaarderheiken mogen en kunnen spelen! Alle voorbereidingen zijn in volle gang. Samen met de ontwikkelaar van het Parc, Greenport Venlo, worden heel creatieve en bijzondere indeeen uitgewerkt. Gelukkig zitten we op één lijn en is de samenwerking ontzettend prettig, dus het belooft een heel bijzondere ervaring te worden om hier te genieten van ‘Strijd om de Kathedraal’!

Praktische (route-)informatie over de voorstellingen in Venlo is te vinden in: Bezoekersbriefing voor ‘Strijd om de Kathedraal’ in Venlo. 

‘Strijd om de kathedraal’ zal in Parc Zaarderheiken te zien zijn op:

Datum (in 2022) Tijd
donderdag 16 juni Avond: 20.30 uur
vrijdag 17 juni Avond: 20.30 uur
zaterdag 18 juni Avond: 20.30 uur
zondag 19 juni Avond: 20.30 uur
donderdag 23 juni Avond: 20.30 uur
vrijdag 24 juni Avond: 20.30 uur
zaterdag 25 juni Avond: 20.30 uur
zondag 26 juni Avond: 20.30 uur