Omdat we ‘Strijd om de Kathedraal’ op bijzondere plekken spelen geldt een aantal extra aandachtspunten voor uw bezoek aan de voorstelling.
Lees onderstaande informatie dus voordat u naar de uitvoering komt:

PARKEREN
Vlakbij het terrein is parkeergelegenheid. Volg de aanwijzingen op de borden / en van de onze medewerkers.
Vanaf de parkeerplaats is er een kleine wandeling naar het ‘spelleterrein’.
Mensen die gebruik moeten maken van een rolstoel kunnen dichter bij de spellocatie worden gebracht. Ook zijn er speciale rolstoeltickets beschikbaar in het bestelsysteem.

HET WEER
Indien het weer een veilige voorstelling onverhoopt niet toelaat dan wordt deze vooraf geheel geannuleerd. Dit maken wij zo snel mogelijk bekend via deze website, e-mail, de nieuwsbrief, Facebook en zoveel mogelijk andere media. Wij proberen in dat geval een inhaalvoorstelling te spelen.
Als dat voor u geen alternatief is, dan krijgt u de helft van het geld voor uw kaartje terug.
Indien we een uitvoering vanwege weersomstandigheden tijdens de voorstelling moeten afbreken dan vindt er geen inhaaluitvoering en/of restitutie plaats.
Wij vragen om uw begrip hiervoor, wij hebben immers geen invloed op de weersomstandigheden.

Bij ‘alleen’ regen gaat de voorstelling overigens gewoon door. We raden u aan om dat geval geschikte kleding mee te nemen of aan te trekken. Het gebruik van paraplu’s is tijdens de voorstelling op de tribunes niet toegestaan.

FOTO / VIDEO / GELUIDS-OPNAMEN
Het maken van foto-, video- en/of geluidsopnamen tijdens de uitvoering is, zonder uitdrukkelijke toestemming van de productieleiding, niet toegestaan. Natuurlijk zet u voordat de uitvoering begint uw telefoon even (helemaal) uit…

CALAMITEITEN
In geval van calamiteiten wordt u verzocht de aanwijzingen van onze backstage-medewerkers op te volgen. Voor aanvang van elke voorstelling wordt hierover meer informatie gegeven door de productieleiding.

HULP
Voor vragen kunt u op het terrein terecht bij onze medewerkers die herkenbaar zijn aan hun rode polo’s met ‘Strijd om de Kathedraal’-opdruk. Zij kunnen u ook doorverwijzen naar hulp, bijvoorbeeld de EHBO.

BEGAANBAARHEID
Het terrein is goed begaanbaar maar ook ‘puur natuur’ dus niet 100% egaal.
Zeker na een forse regenbui kan de ondergrond op weg naar de tribunes drassig zijn.
Houd hier rekening mee qua schoeisel en kleding?

HET TERREIN
U kunt voor een hapje en een drankje terecht in de horeca-tent op het terrein. Hiervoor dient u consumptiemunten aan te schaffen. Bij deze horecatent bevinden zich ook de sanitaire voorzieningen.
Op het terrein is ook ons ‘spelersdorp’ gevestigd: Dit deel van het terrein is dan ook echt alléén gereserveerd voor ‘cast en crew’ en niet voor publiek toegankelijk.

TRIBUNES
Er staan twee tribunes opgesteld, allebei met uitstekend zicht (en gehoor) op het speelvlak. Er zijn dus géén aparte eerste- of tweederangskaarten omdat er simpelweg alleen maar eersterangs plaatsen zijn.

KAARTEN
De toegangsbewijzen worden op stoelnummer verkocht. Op de plattegrond in het kaartverkoopsysteem geeft u aan welke kaart(en) u wilt aanschaffen. De stoelnummers daarvan staan op uw (digitale) toegangsbewijs vermeld.
Onze stagemanagers helpen u bij het vinden van de stoel die op uw kaartje vermeld staat.

AANSPRAKELIJKHEID
Stichting de Theatermakers stelt zich niet verantwoordelijk voor het eventuele verlies of de beschadiging van uw persoonlijke eigendommen op en rond de speellocatie. Ook voor letsel kan Stichting De Theatermakers niet aansprakelijk gesteld worden. Het betreden van het terrein en de tribunes gebeurt volledig op eigen risico.

INFORMATIE
Ongeveer één week voor de uitvoering worden de ‘spelregels’ voor uw bezoek aan ‘Strijd om de Kathedraal’ via deze website gepubliceerd. Vergeet niet om daar naar te kijken (en ze op te volgen).

Wij wensen u een geweldige voorstelling!

Jacques Vriens, Bas Leenders, Casper Vriens